+36 70 943-7089 info@terdmozgatogepek.hu

Kapcsolat

 

Orosz Anita E.V. – Gyógytornász

 

Telefon:

+36 70 943-7089

Email

info@terdmozgatogepek.hu

Címünk:

2837. Vértesszőlős, Sport utca 10.

Kérdése van? Írjon nekünk!

Gyakori kérdések

Kinek javasolt a térdmozgató gép használata?

Használata minden olyan esetben hatékony segítség, amikor a sérült testrésznek, a térdnek a terhelésmentes mozgatására van szüksége. Azoknak ajánlom elsősorban, akik rehabilitációra szorulnak, szeretnének minél előbb meggyógyulni és támogatni a gyógytornász munkáját.

Mikor javasolt a térdmozgató gép használata?

Érdemes minél előbb, többnyire már a műtét után hazatérve megkezdeni a térdmozgató gép segítségével a sérült, műtött végtag passzív mozgatását. Javasoljuk a térdhajlító gép használatát mindaddig, amíg az aktív hajlítás el nem éri a 120 fokot

Mi a CPM gép és mi az a Continous Passive Motion?

A CPM térd rehabilitációs gép elősegíti a térdízület gyorsabb felépülését sérülések, különböző térdízületi műtétek, protézis beültetés után, ha az orvos is javasolja. Mint minden ízületnek, így a térdnek is a tehermentes bemozgatásra, illetve mozgatásra van szüksége, hogy az ízület ne merevedjen el, és a térd mozgásterjedelme visszanyerje a sérülés előtti állapotát. Ez a Passzív Folytonos Mozgatás (Continous Passive Motion) elősegíti az izület -10 és +120 fokos terhelés nélküli bemozgatását mindenféle fizikai erőkifejtés nélkül, kényelmesen feküdve vagy ülve

Hogyan tudok térdhajlító gépet bérelni Önöknél?

Egyszerűen felhív minket a megadott telefonszámon és leegyeztetjük Önnel a részleteket. Vagy pedig itt a weboldal alján a kapcsolati űrlap kitöltésével is elküldheti részünkre bérlési igényét. Ezután pedig telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Hogyan jutok hozzá a bérelt térdmozgató géphez?

Tatabánya és 15 km-es vonzáskörzetében INGYENESEN kiszállítjuk az Ön címéreTermészetesen ennél nagyobb távolságra is kiszállítjuk a térdhajlító gépet ha igény van rá! Ebben az esetben egy út számításának alapja a Google Térképek alkalmazás, mellyel kalkuláljuk a megtett km-t, azaz az oda-vissza távolságot. Ennek költségéről a kalkulációt követően telefonon adunk pontos tájékoztatást.

Mennyire bonyolult a kezelése és a használata?

Kezelőfelülete rendkívül egyszerű, és pillanatok alatt elsajátítható a használata. Csak egyszer kell beállítani a páciens térdéhez, utána neki már csak a távirányítót kell kezelnie.

Mekkora a térdmozgató gép súlya?

A Kinetec Spectra térdhajlító gép kényelmes fogó rudakkal rendelkezik, akár úgy is megfogható mint egy női kézitáska. Nem beszélve a kikönnyített vázról, aminek köszönhetően csökkenteni tudták a súlyát 12 kg-ra, így a legkönnyebb térdmozgató gépek között szerepel.